четвртак, 10. април 2014.

Električni modulacioni kotao tipa EON Ekopan DM

Nova serija električnih kotlova EON sa integrisanom pumpom i ekspanzionom posudom

Nova serija električnih kotlova EON firme Ekopan DM, sinteza je novih tehnologija, visokokvalitetne opreme, pažljivog dizajna i koncentrisanih rešenja.

Karakteristike električnog kotla EON Ekopan DM

Tehnološkim inovacijama omogućen je tih i potpuno automatizovan rad. Napredni algoritam za modulaciju snage ekonomično angažuje električnu energiju i ujednačava radni vek grejača. Integrisana je trobrzinska cirkulaciona pumpa sa funkcijom deblokade i automatskim ispuštanjem vazguha iz radnog kola. Kako su pri procesu razvoja i proizvodnje poštovane norme i direktive EU celokupni uređaj je izuzetno pouzdan.
Ponuđeni su inovativni odgovori na do sad uočene probleme. Jednostavnim izmenama zadatih parametara uređaj je moguće prilagoditi različitim sistemima grejanja. Kompletna dijagnostika sa kodovima grešaka i hronologijom rada će, uz modularni dizajn elektronike, omogućiti povoljnije održavanje. Brzom demontažom prednjeg omotača unutrašnjost uređaja je pristupačna za eventualni rad instalatera i servisera. Prednost ovog uređaja je mogućnost promene mesta korisničkog panela što olakšava izbor mesta montaže i praćenje rada uređaja.
Akcenat je na funkcionalnosti i bezbednosti a uz sertifikovane komponente renomiranih svetskih proizvođača i visoke performanse, reč je o proizvodu koji odgovara potrebama i najzahtevnijih korisnika.
Nominalne snage kotla od 6 do 27kW.

Tehničke karakteristike električnog kotla EON Ekopan DM

 

Tehničke karakteristike električnog kotla EON Ekopan DM

Tags: elektro kotao, električni kotao, ekopan električni kotao, kotao na struju, modulacioni električni kotao

 Za više informacija pogledajte naš sajt PanonTherm.