недеља, 23. фебруар 2014.

Kotao na čvrsto gorivo liveni tropromajni SolidTherm

Visoka tehnologija livenog kotla na čvrsto gorivo SolidThern sa tri dimne promaje 


Napravljen od livenog gvožđa kotao na čvrsto gorivo Solid Therm je člankasti kotao za sagorevanje čvrstog goriva koji sadrži tri horizontalne promaje dimnih gasova. Dizajniran je za toplovodne sisteme grejanja i ne može da se koristi u svrhu sanitarnog snabdevanja vodom.

 

Konstrukcija livenog kotla na čvrsto gorivo SolidTherm


Zahvaljujući konstrukciji od livenog gvožđa i fleksibilnoj tehnologiji livenja kotao je izuzetno otporan na koroziju koja može nastati prvenstveno zbog niskih temperatura povratne vode dimnog gasa ali i zbog opterećenja visokim sadržajem vode. Svojom jedinstvenom tropromajnom konstrukcijom Solid Therm kotao na čvrsto gorivo će obezbediti veću efikasnost od ostalih sličnih proizvoda na tržištu. Koristi različite vrste čvrstog goriva pa učinak kotla varira između navedenog maksimuma i minimuma.

 

Obim isporuke liveni kotao na čvrsto gorivo SolidTherm


Obim isporuke obuhvata paket sa kotlom paket sa priborom koji sadrži: limenu oplatu izolaciju termostatski, regulator amortizer primarnog vazduha, četku za čišćenje strugač pepela i žarač za gorivo. Broj članaka od kojih je sastavljen kotao je od 3 do 8 toplotnog učinka od 17 do 48 KW. Može se povezati i na otvoreni i na zatvoreni sistem centralnog grejanja.

REGULATOR PROMAJE SE ISPORUČUJE U SKLOPU KOTLA BESPLATNO!


Za sve dodatne informacije pogledajte naš sajt PanonTherm.